Kılıçdaroğlu ile Akşener “Cumhur İttifakı” değerlendirmesi yapacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yarın İYİ Parti’yi ziyaret ederek Genel Başkan Meral Akşener ile görüşecek. CHP Parti Meclisi de (PM) Perşembe günü yapacağı toplantısında “Cumhur İttifakının güncel politikalarının siyasete yansımalarını” değerlendirecek.

Bunlara da bakabilirsiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i partideki makamında ziyaret ederek görüşecek.

Cumhur İttifakı ile ilgili gelişmeler ve temaslar ayrıca 26 Kasım’da yapılacak CHP PM toplantısında da gündeme gelecek. ANKA’nın edindiği bilgiye göre, CHP PM 26 Kasım’da video konferans yöntemiyle toplanarak, Cumhur ittifakı güncel politikalarının siyasete yansımaları, ekonomik sosyal etkileri ışığında pandemi ile ilgili politika önerileri ve ekonomik buhrandan çıkış için Ekonomi Masası’nın oluşturduğu bilgi paylaşımını görüşecek.

PM toplantısında ayrıca, MYK’nın 9 Kasım 2020 toplantısında görevden alınan eski Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu ile eski Şehitkamil, Islahiye, Nizip ilçe yöneticilerinin itiraz başvuruları da değerlendirilecek.

İlgili İçerik

Sonraki İçerik

Gündem

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist