Yön Haber
YÖN Radyo
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Daha Fazla
    • Yaşam
    • Sağlık
    • Yerel Yönetimler
    • Medya
    • Avrupa
    • Sürdürülebilirlik
    • Teknoloji
    • Spor
    • Video
    • Podcast
    • Asya Gündemi
    • TBMM
Podcast
Video
Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Yön Haber
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Daha Fazla
    • Yaşam
    • Sağlık
    • Yerel Yönetimler
    • Medya
    • Avrupa
    • Sürdürülebilirlik
    • Teknoloji
    • Spor
    • Video
    • Podcast
    • Asya Gündemi
    • TBMM
Yön Haber
Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Anasayfa Güncel

Vahşet: Boşandığı kadının annesini benzin döküp yaktı

Mersin'de 54 yaşındaki kadın, kızının boşandığı erkek tarafından üzerine benzin dökülerek feci şekilde yakıldı. Bütün vücudu yanarak ağır yaralanan kadın, hastanede yaşam mücadelesi verirken, olaydan sonra yakalanan saldırgan tutuklandı.

Yayınlanma Tarihi: 16 Temmuz 2021 - 11:53:20
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021 - 11:53:20
Vahşet: Boşandığı kadının annesini benzin döküp yaktı
PAYLAŞPAYLAŞPAYLAŞWechat

Mersin’de bir erkek, boşandığı kadının annesini benzin dökerek yaktı. Bunun üzerine tutuklanan saldırganın, bir ay önce yaşanan tartışmanın ardından evinin her yerine benzin döktüğü öğrenildi. Saldırıya maruz bırakılan kadının kızı, “Bu bir anlık cinnet değil, bu planlı bir olay” dedi. Öte yandan yakılan kadının yaşam mücadelesi devam ediyor.

Yaklaşık 2.5 yıl önce Özgür E. ile evlenen Berna D., sürekli şiddet görmeye başlayınca boşandı. Ancak Özgür E.’nin ikna etmesiyle tekrar birlikte aynı evde yaşamaya başladı. Tüm bu süreçte Özgür E.’nin şiddeti devam etti.

Torunlarına bakmak için kızı Berna’nın evine giden Yasemin D., olay günü yine kızının evindeydi. Bu sırada Berna D. ile telefonda tartışan Özgür E., elinde bir bidon benzinle eve geldi. Yasemin D.’nin kapıyı açmasının ardından halının üzerine benzin dökerek ateşe veren Özgür E., Yasemin D.’nin alevler arasında yanmasını izledi.

Zanlı, evde bulunan Berna D.’ye de ‘Seni de yakacağım’ diye tehdit ederek şiddet uyguladı. Yasemin D., alevler içinde kendini söndürmeye çalışırken, kızının da ayakları yandı.

Olayın ardından Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi Yoğun Bakın Bakım Servisinde tedavi altına alınan Yasemin D.’nin bütün vücudunda 3’üncü derece yanıklar oluşurken, sağlık durumunun ciddiyetini koruğu öğrenildi.

“BİRDEN HER TARAFIM TUTUŞTU”

Yasemin D., yaşadığı dehşeti hasta yatağında cep telefonu videosuyla anlattı. Çok acı çektiğini belirten Yasemin D., “Çok canım yanıyor. Çektiğim acının tarifi imkansız. Bu acıları o çocuklar da çekebilirdi” dedi.

“Hiçbir şey anlamadım, ne oldu, nasıl oldu. Kapıyı çaldı, açtım, gayet soğukkanlıydı, sakindi. ‘Ne yapıyorsun anne?’ dedi. ‘Evi topluyorum’ dedim. Koridorda beraber iki adım yürüdük. Baktım yere bir benzin döküyor” diyen Yasemin D., “‘Ne yapıyorsun?’ demeden kibriti çaktı, attı halının üstüne. Birdenbire her tarafım tutuştu, alev aldı, her yanım yanmaya başladı” dedi.

Kendisi yanarken saldırganın hiçbir şey yapmadığını, söndürmeye çalışmadığını söyleyen Yasemin D., “Ben kendi kendime sönmeye çalıştım, yerde yuvarlandım. Mutfaktaki halıyı masanın altından çekip alevlerin üstüne atmaya çalıştım. Çocuklara sıçrayacak diye çok korktum. Berna ‘Annem yanıyor’ diye bağırmaya başladı. ‘Seni de yakacağım’ diye bağırıyordu” diye konuştu.

“ANNEMİN İLK SÖYLEDİĞİ CÜMLE, ‘BENİ YANARKEN İZLEDİ”

Hastanede annesine refakat eden 37 yaşındaki Selin D. ise “Annem, kız kardeşimin eşi tarafından katledildi” diyerek, olayın vahametini gözler önüne serdi.

Kız kardeşi Berna D.’nin saldırganla sürekli kavgalı olduğunu dile getiren Selin D., annesinin torunlarına bakmak için orada kaldıığnı söyledi.

Selin D., olayı şöyle anlattı:

“Aralarında ne olduysa telefonda konuşmuşlar, annem de onların kavgalarına şahit olmamak için bebekleri alıp tam evden çıkacakken eşi geliyor. Annemin bana söylediği, eşi direk içeriye giriyor ‘Nasılsın anne? Ne yapıyorsun’ diyor. Annem bunun elindeki bidonu görmüyor, ‘İyiyim’ diyor. Eve benzini dökmeye başlıyor. O sırada annem ‘Ne yapıyorsun sen’ diyerek elini tutuyor, kibritin üstüne koyuyor çakmasın diye. O sırada bütün evi yakıyor.”

Annesinin o sırada alev aldığını söyleyen Selin D., “Benim annem çatır çatır orada yandı, şu anda 3’üncü derece bütün vücudu yanık. O kadar kötü durumda ki, ben onu o şekilde gördükçe kahroluyorum. Benim annem ölseydi bundan daha iyiydi. Çok aşırı acı çekiyor” dedi.

“YARIM BIRAKTIĞI İŞİ BİTİRMEYE ÇALIŞACAK”

Saldırganın dışarıya çıkmaması gerektiğini, çıkarsa kız kardeşi ve çocuklarını da öldüreceğini vurgulayan Selin D., “Benim annem yandı; bir-iki ay sonra hiçbir şey olmamış, annem o acıları hiç çekmemiş gibi çıkalım gidelim evimize. Sonra bu adam elini kolunu sallaya sallaya çıkacak. Bu adam yarım bıraktığı işi bitirmeye çalışacak” diye konuştu.

“O çocuklar ne olacak? İki bebek var. Kendi öz evladının canına kast eden, öz evladını çatır çatır yakmaya çalışan bir canavar, başkasına neler yapmaz” diyen Selin D., “Bu adam eğer çıkarsa kız kardeşim de çocukları elden gidecek. Devlet büyüklerine sesleniyorum; eğer caydırıcı bir yasa çıkmazsa ortada ne kadın kalacak ne de çocuk kalacak” şeklinde konuştu.

BİR AY ÖNCE DE EVE BENZİN DÖKMÜŞ

Zanlının kız kardeşini sürekli tehdit ettiğini, evden ayrılırsa öldüreceğini söylediğini belirten Selin D., “Sürekli ‘seni yakacağım’ diyormuş. Bir ay önce de kız kardeşim bana, ‘Kavga ettik, eve geldi komple benzin döktü. Onu teskin ettim. Senden ayrılmayacağım dedim, alttan aldım’ dedi. Bir ay sonra da bunu gerçekleştirdi. Kesinlikle ‘Ben cinnet geçirdim’ demesin. Bu bir anlık cinnet değil. Bunun tatbikatını bir ay önce uygulamış zaten. Bu planlı bir olay” dedi.

PaylaşPaylaşGönderPaylaşPaylaş
reklam metni reklam metni reklam metni
Önceki İçerik

Sesli Köşe-Zafer Arapkirli-‘O kelepçe…’

Sonraki İçerik

Mobil uygulaması çöken Ziraat Bankası’ndan ilk açıklama

İlgili İçerik

MSB’den 5 ülkeyle üst düzey görüşme
Güncel

MSB açıkladı: İran’dan Türk hava sahasına giren balistik füze imha edildi

İran’ın yeni dini lideri Mücteba Hamaney kimdir?
Güncel

İran’ın yeni dini lideri Mücteba Hamaney kimdir?

Japonya’da 6 büyüklüğünde deprem
Güncel

Denizli’nin Buldan ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem

İBB davası… İlk gün Silivri’de ne oldu?
Güncel

İBB davası… İlk gün Silivri’de ne oldu?

İmamoğlu’ndan çiftçi mesajı: “İstanbul’da yaptık, tüm Türkiye’de de yapacağız”
Güncel

İmamoğlu’nun hücresinin bir örneği sergileniyor

İmamoğlu’nun da arasında bulunduğu 402 sanıklı İBB Davası yarın başlıyor
Güncel

İmamoğlu’nun da arasında bulunduğu 402 sanıklı İBB Davası yarın başlıyor

Sonraki İçerik
Mobil uygulaması çöken Ziraat Bankası’ndan ilk açıklama

Mobil uygulaması çöken Ziraat Bankası'ndan ilk açıklama

Gündem

Laricani: Onların yüreğini yakacağız

Laricani: Onların yüreğini yakacağız

Özgür Özel: “Tayfun Kahraman ölünce mi rahat edeceksiniz?

Özgür Özel hakkında soruşturma başlatıldı

CHP’li Ağbaba: “Özelleştirmeler işçiye değil, bir grup azınlığa yaradı”

CHP’li Ağbaba: “Özelleştirmeler işçiye değil, bir grup azınlığa yaradı”

CHP’li Bulut: İktidar yoksulluğu gizlemek için milyarlarca lira kaynak kullandı

CHP’li Bulut: “Ekrem Başkan’ın bir fotoğrafına, bir videosuna, bir ses kaydına yenileceksiniz”

İsrail, Lübnan’daki Rus Kültür Merkezi’ni vurdu

İsrail, Lübnan’daki Rus Kültür Merkezi’ni vurdu

CHP’li Gürer: “Son 7 yılda tekstil sektöründe 298 şirket konkordato ilan etti”

CHP’li Gürer: “Vatandaşın borçları şaha kalktı”

İmamoğlu ‘kamu çalışanlarına’ seslendi: “Liyakate dayalı düzenlemelerle huzura kavuşacaksınız”

İmamoğlu’nun avukatları reddi hakim talebinde bulundu

MSB’den 5 ülkeyle üst düzey görüşme

MSB açıkladı: İran’dan Türk hava sahasına giren balistik füze imha edildi

Çin Cumhurbaşkanı Xi: Savunmanın modernizasyonunu ilerletmek için orduda siyasi sadakat artırılmalı

Çin Cumhurbaşkanı Xi: Savunmanın modernizasyonunu ilerletmek için orduda siyasi sadakat artırılmalı

Özgür Çelik: “Bütün seyirciler içeriye girecek ve duruşmayı takip edecekler”

Özgür Çelik: “Bütün seyirciler içeriye girecek ve duruşmayı takip edecekler”

  • İletişim
  • Gizlilik Politikası
Bizi takip edin

© 2020 YÖN Haber | Tüm Hakları Saklıdır

Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Video
  • Podcast
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Dünya
  • Yerel Yönetimler
  • Sağlık
  • Sürdürülebilirlik
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Spor
  • Medya
  • Asya Gündemi
  • TBMM

© 2020 YÖN Haber | Tüm Hakları Saklıdır

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist