Yön Haber
YÖN Radyo
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Daha Fazla
    • Yaşam
    • Sağlık
    • Yerel Yönetimler
    • Medya
    • Avrupa
    • Sürdürülebilirlik
    • Teknoloji
    • Spor
    • Video
    • Podcast
    • Asya Gündemi
    • TBMM
Podcast
Video
Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Yön Haber
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Daha Fazla
    • Yaşam
    • Sağlık
    • Yerel Yönetimler
    • Medya
    • Avrupa
    • Sürdürülebilirlik
    • Teknoloji
    • Spor
    • Video
    • Podcast
    • Asya Gündemi
    • TBMM
Yön Haber
Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Anasayfa Siyaset

Engin Altay’dan Erdoğan’a ‘HÜDA PAR’ tepkisi

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek “Bana milliyetçilik satacağına şimdi Hizbullah’ın partisi HÜDA PAR’dan 4 milletvekilini Meclis’e nasıl soktuğunu açıkla. ‘Türk bayrağı ifadesi yanlıştır’ diyen Hizbullah’ın HÜDA PAR Genel Başkanı’yla iş birliği yapan Erdoğan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’ne verecek milliyetçilik dersi de ahlâk dersi de insanlık dersi de olmaz” dedi.

Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2023 - 21:28:37
Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2023 - 21:28:37
CHP’li Engin Altay: İstifa edenlerin partiyi acımasızca karalamaları yakışık almaz
PAYLAŞPAYLAŞPAYLAŞWechat

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde bugün, CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, CHP Milletvekili Hasan Baltacı ile partinin seçim koordinasyon toplantısını yaptı. Burada konuşan Altay, HÜDA- PAR üzerinden AKP’yi eleştirdi. Altay, şunları söyledi:

“TÜRK KADININA ‘SÜRTÜK’ DİYEN BİR ADAMDAN CUMHURBAŞKANI OLMAZ

HÜDA PAR desin bakayım, ‘Hizbullah terör örgütü’ diye. 4 vekili soktun. Gaffar Okkan’ın katilleriyle aynı kafadaki insanları AK Parti listelerinde Meclis’e sokarken AK Parti’ye oy veren Taşköprülüler de aslında Gaffar Okkan’ın katillerine oy verdi. Hiç kusura bakmasın. Konca Kuriş’i dünyanın en vahşi yöntemiyle, işkence yöntemiyle öldüren bir zihniyet. ‘Kadınları sahiplendireceğiz’ diyor. Kadın mal mı, ne demek? Seni sahiplendirirsin birisi. Böyle bir kafayla iş birliği yapan AK Parti’den alacağı ahlak dersimiz de yoktur. Bu karanlık bir kafa. Bu kafa Türkiye’yi geriye götürür. Türkiye’yi medeniyete taşımaz. Bu ülkede bu terör örgütünün ele başı. Abdullah Öcalan’a ilk defa ‘Sayın Öcalan’ diyen HDP Genel Başkanı değil ama onların partisi diyoruz ya. İlk defa ‘sayın’ diyen Recep Tayyip Erdoğan. Burada şehit babası var. Şehitlere ‘kelle’ diyen, tutmuş şimdi bize milliyetçilik taslıyor. Türk kadınına ‘sürtük’ diyen bir adamdan cumhurbaşkanı olmaz.

AMERİKAN BAŞKANI EMREDİYOR, BİZİM CUMHURBAŞKANI YAPIYORSA O MANDADIR

İlkokullarda cıvıl cıvıl çocukların büyük bir coşkuyla okuduğu andımızı kaldırandan da milliyetçi olmaz. T.C. ibaresini tabelalardan kaldırandan milliyetçi olmaz. Askerin başına çuval geçirenlere hesap soramayandan, 34 askerimizi bombalayan, şehit eden Putin’in karşısında esas duruşta bulunandan Türkiye’ye cumhurbaşkanı olmaz. Milliyetçilik lafla olmaz, icraatla olur. Şimdi Amerika Başkanı diyor ki ‘Sizin ülkenizde bir ajan var, benim ajanım. Onu hakimler içeri almış. Onu bana gönder’ diyor. Diyor ki, ‘Bu can bu fakirin bedeninde durduğu sürece Brunson bir yere gidemez’. Sonra ne oluyor? Amerikan Başkanı ‘Bak, senin mal varlığını dünyaya açıklarım’ diyor. Mal varlığının açıklanmasından korkan adamdan da cumhurbaşkanı olmaz. Tıpış tıpış Brunson’ı geri verdi bir tehditle. Manda bu işte. Bize ‘mandacı’ diyorlar ya. Amerikan Başkanı emrediyor, bizim cumhurbaşkanı yapıyorsa o mandadır. İsmet Paşa öyle mi yaptı, Ecevit öyle mi yaptı Kıbrıs’a girerken? Amerika ‘Giremezsin’ dedi. ‘Ben girerim’ dedi rahmetli Ecevit, Erbakan’la beraber başardı. Ecevit’in Erbakan’la başardığı aslında Kıbrıs’taki, yavru vatandaki soydaşlarımızın canını, malını, namusunu, ırzını garanti altına almak, güvence altına almak. Şimdi Ecevit’le rahmetli Necmettin Erbakan’ın yavru vatanda yaptığını anavatanda Kemal Kılıçdaroğlu’yla Temel Karamollaoğlu, Meral Hanım, Ali Bey, Ahmet Bey, Gültekin Bey hep birlikte yapacağız.

GAFFAR OKKAN, TÜRK İLE KÜRT’Ü KARDEŞ YAPTI

Kışkırtmalarla, yok Alevi-Sünni, yok Türk-Kürt, yok şu bu, yok başı açık, yok başı kapalı; bu toplumu bölmek için her şey yapıldı ve insanlar birbirine kem bakmaya başladı, hor görmeye başladı. Gaffar Okan ne yaptı? Diyarbakır’da Kürt ile Türk’ü etle tırnak gibi kardeş yaptı. Diyarbakır’daki Kürt’e de Türk’e de aynı kahvede, aynı iskambil masasında oyun oynamayı öğretti. 100 yıl önceki gibi kardeş olduk. Bu emperyalistlerin işlerine gelir mi, gelmez. Türk Kürt’ü düşman görecek, Kürt Türk’ü düşman görecek, Türkiye’yi de birileri yönetecek, Türkiye’nin kaynaklarını birileri hortumlayacak. Hizbullah, Gaffar Okkan’ı 5 polisle şehit etti. Erdoğan, bana milliyetçilik satacağına şimdi Hizbullah’ın partisi HÜDA PAR’dan 4 milletvekilini Meclis’e nasıl soktuğunu hem de gizli gizli, saklaya saklaya soktuğunu milleti açıkla. ‘Türk bayrağı ifadesi yanlıştır’ diyen Hizbullah’ın HÜDA PAR Genel Başkanı, ‘Türk milleti ifadesini kabul etmiyorum’ diyen HÜDA PAR Genel Başkanı’yla iş birliği yapan Erdoğan’ın Cumhuriyet Halk Partisi’ne verecek milliyetçilik dersi de ahlâk dersi de insanlık dersi de olmaz. Bu kadar basit.”

PaylaşPaylaşGönderPaylaşPaylaş
reklam metni reklam metni reklam metni
Önceki İçerik

Eski İstanbul Organize Suçlar Şube Müdürü hayatını kaybetti

Sonraki İçerik

İlham Gencer hayatını kaybetti

İlgili İçerik

Özgür Özel: Bir daha kimse Arapça İstiklal Marşı okutmaya kalkmasın
Siyaset

Özgür Özel: Bir daha kimse Arapça İstiklal Marşı okutmaya kalkmasın

CHP’li Bulut: “TRT savcılığa soyundu”
Siyaset

CHP’li Bulut: “TRT savcılığa soyundu”

CHP’li Yavuzyılmaz: Çayırhan peşkeş çekilmeye hazırlanıyor
Siyaset

CHP’li Yavuzyılmaz: AKP’den Cengiz Holding’e altın tepside altın madeni

Özgür Özel: “Tayfun Kahraman ölünce mi rahat edeceksiniz?
Siyaset

Özgür Özel: “2027’nin sonbaharında planladıkları seçime gidecekler”

Kurtulmuş: ”Komisyonda kardeşlik cümlelerini kuracağız ve birlikte hareket edeceğiz”
Siyaset

TBMM’de, süreçle ilgili bayram sonrası hazırlığı…

CHP’li Emir: Ak Parti’lilere el altından aşı yapılıyor
Siyaset

CHP’li Emir: “Kim bu Avukat Recep Seyhan?”

Sonraki İçerik
İlham Gencer hayatını kaybetti

İlham Gencer hayatını kaybetti

Gündem

Alman filozof Jurgen Habermas hayatını kaybetti

Alman filozof Jurgen Habermas hayatını kaybetti

İsrail-İran çatışmalarında İsrail’de 24, İran’da 224 kişi hayatını kaybetti

İsrail sağlık çalışanlarını vurdu: 26 ölü, 51yaralı

Trump: Putin ve Zelenski arasında yeri henüz belirlenmemiş bir toplantı için hazırlıklara başladım

Trump’tan çağrı: Savaş gemisi gönderin!

Özgür Özel: Bir daha kimse Arapça İstiklal Marşı okutmaya kalkmasın

Özgür Özel: Bir daha kimse Arapça İstiklal Marşı okutmaya kalkmasın

Çin Dışişleri Bakanı: Çin ve İslam dünyası işbirliğini daha da derinleştirmek için güçlü bir istek duyuyor

Çin Dışişleri Bakanı: Çin ve Hollanda işbirliği ortak çıkarlara hizmet ediyor

Beyoğlu’nda perde ” özel yetenekler” için açılıyor

Beyoğlu’nda perde ” özel yetenekler” için açılıyor

İBB’den depremle mücadelede yeni adım

İBB’den depremle mücadelede yeni adım

Çin Ulusal Halk Kongresi’nin yıllık oturumu sona erdi

Çin Ulusal Halk Kongresi’nin yıllık oturumu sona erdi

Farklı kültürlerin temsilcileri geleneksel Beyoğlu iftarında buluştu

Farklı kültürlerin temsilcileri geleneksel Beyoğlu iftarında buluştu

İlber Ortaylı çağrıda bulundu

İlber Ortaylı hayatını kaybetti

  • Künye / İletişim
  • Gizlilik Politikası
Bizi takip edin

© 2020 YÖN Haber | Tüm Hakları Saklıdır

Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Video
  • Podcast
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Dünya
  • Yerel Yönetimler
  • Sağlık
  • Sürdürülebilirlik
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Spor
  • Medya
  • Asya Gündemi
  • TBMM

© 2020 YÖN Haber | Tüm Hakları Saklıdır

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist