Yön Haber
YÖN Radyo
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Daha Fazla
    • Yaşam
    • Sağlık
    • Yerel Yönetimler
    • Medya
    • Avrupa
    • Sürdürülebilirlik
    • Teknoloji
    • Spor
    • Video
    • Podcast
    • Asya Gündemi
    • TBMM
Podcast
Video
Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Yön Haber
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Daha Fazla
    • Yaşam
    • Sağlık
    • Yerel Yönetimler
    • Medya
    • Avrupa
    • Sürdürülebilirlik
    • Teknoloji
    • Spor
    • Video
    • Podcast
    • Asya Gündemi
    • TBMM
Yön Haber
Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Anasayfa Siyaset

Yeniden Refah Partisi’nden AKP’ye ekonomi üzerinden eleştiri

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız başkanlığındaki heyet, Yeniden Refah Partisi'ne (YRP) bayram ziyaretinde bulundu. Sohbet sırasında YRP Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, "Kurban paylaşmaktır" sözünü hatırlatarak, "Bizim ülkemizde de birçok ülkede de bir grup çok zengin, çoğunluk fakir, bir de arada geçişler var. Bu ortadan kaldırılmadığı sürece biz paylaşamıyoruz demektir." dedi.

Yayınlanma Tarihi: 17 Haziran 2024 - 12:45:50
Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2024 - 12:45:50
Yeniden Refah Partisi’nden AKP’ye ekonomi üzerinden eleştiri
PAYLAŞPAYLAŞPAYLAŞWechat

AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız başkanlığındaki heyet, Yeniden Refah Partisi’ne (YRP) bayram ziyaretinde bulundu. Sohbet sırasında YRP Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, “kurban paylaşmaktır” sözünü hatırlatarak, “Bizim ülkemizde de birçok ülkede de bir grup çok zengin, çoğunluk fakir, bir de arada geçişler var. Bu ortadan kaldırılmadığı sürece biz paylaşamıyoruz demektir. Biz bir türlü dengeyi kuramıyoruz demektir. Bizim gayretimizde bu vatandaşlar arasındaki paylaşımı ülke bazında yayabiliyor olmak. Bunu yapamadığımız sürece zengin gene zengin, fakir gene fakir. Hangi ülkeye bakarsanız bakın bir zümre çok zengin, çok büyük çoğunluğu fakir arada devlet bürokrasisi olan yüzde 10-15 geçiş bandı var. Eğer yüzde 70’i fakirse biz bu öğretiden çok faydalanamıyoruz demektir” diye konuştu.

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Ankara’da siyasi parti temsilcilerinin karşılıklı bayram ziyaretleri devam ediyor. Yeniden Refah Partisi’nde, bayramlaşmak amacıyla gelen heyetleri, Genel Başkan Vekili Doğan Aydal, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Erkan Serbest, Kadın Kolları Ar-Ge Başkanı Merve Güner, Kadın Kolları Ekonomik İşler Başkanı Aynur Yangaz’dan oluşan heyet ağırladı.

Yeniden Refah Partisi’ni sırasıyla Memleket Partisi, Zafer Partisi, Anavatan Partisi, Vatan Partisi, AK Parti, MHP, DEVA Partisi, Hür Dava Partisi ve Milli Yol Partisi heyetleri ziyaret etti.

ÇİÇEK VE ÇİKOLATA İLE GELDİLER

YRP’yi, AK Parti’den Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Derya Öztekin, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Salih Aydın ziyaret etti. AKP heyeti ziyarete çiçek ve çikolata ile geldi. Yıldız, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti ailemizin selamlarını getiriyoruz” dedi. YRP’li Doğan Aydal da “Değerli başkanımızın selam ve sevgilerini iletiyorum” diye karşılık verdi.

BİZ PAYLAŞAMIYORUZ

Aydal, “‘Kurban paylaşmaktır’ deniliyor ama ne yazık ki bizim ülkemizde de birçok ülkede de bir grup çok zengin, çoğunluk fakir, bir de arada geçişler var. Bu ortadan kaldırılmadığı sürece biz paylaşamıyoruz demektir. Biz bir türlü dengeyi kuramıyoruz demektir. Bizim gayretimizde bu vatandaşlar arasındaki paylaşımı ülke bazında yayabiliyor olmak. Bunu yapamadığımız sürece zengin gene zengin, fakir gene fakir. Hangi ülkeye bakarsanız bakın bir zümre çok zengin, çok büyük çoğunluğu fakir arada devlet bürokrasisi olan yüzde 10-15 geçiş bandı var. Eğer yüzde 70’i fakirse biz bu öğretiden çok faydalanamıyoruz demektir” diye konuştu.

AK Partili Yıldız ise ”Ben tabii ki toplumsal adaletin sağlanması, fırsat eşitliği temelinde ilgili adımların atılması hususunda gerçekten bizlerde yoğun bir şekilde çalışmayı sürdürüyoruz”  şeklindeki sözlerine, YRP’li Aydal, “Biraz daha yoğun çalışmanız lazım” yanıtını verdi.

BİRAZ DAHA GAYRETİNİZ GEREKİYOR

Doğan Aydal, ”2011-2012’de dünyada ilk bine soktuğumuz bizim 20 üniversitemiz vardı. 2022-2023 verileri açıklandı. İlk 500’de hiç üniversitemiz yok. Şimdi 500 ila 1000 arasında 9 üniversitemiz kalmış. Dolayısıyla binaları şatafatlı yapmak çok bir şey çözmemiş. O yüzden biraz daha gayretiniz gerekiyor” diye konuştu.

Bayramlaşmanın ardından Yeniden Refah Partisi heyeti, AK Parti heyetine çeşitli kitaplar hediye etti.

KAYNAK: ANKA

PaylaşPaylaşGönderPaylaşPaylaş
reklam metni reklam metni reklam metni
Önceki İçerik

İsrail Başbakanı Netanyahu, savaş kabinesini feshetti

Sonraki İçerik

Şişli Belediyesi’nden Kilis’te Umut Ormanı’na 3 bin fidan bağışı

İlgili İçerik

CHP’li Yavuzyılmaz: Çayırhan peşkeş çekilmeye hazırlanıyor
Siyaset

CHP’li Yavuzyılmaz: “Acilen akaryakıttaki KDV oranı ile ilgili bir Cumhurbaşkanı kararı yayımlanmalı”

CHP’li Kaya: “Kadınlara yapılan soyadı dayatması son bulmalıdır”
Siyaset

CHP’li Kaya: “2 günde 5 kadın erkekler tarafından katledildi”

Burhanettin Bulut: RTÜK, niteliği düşük belgeselleri kime hazırlatıyor
Siyaset

CHP’li Bulut’tan İsmail Arı’nın tutuklanmasına tepki

Gürer: “Mısır üreticileri alım fiyatının en az ton başı 10 bin lira olmasını bekliyorlar”
Siyaset

CHP’li Gürer: “2026 yılının ilk 2 ayında binden fazla şirket konkordato başvurusu yaptı”

CHP’li Günaydın: Lozan, 85 milyonun demokratik haklarının sınırını çizmektedir
Siyaset

CHP’li Günaydın: İsmail Arı yalnız değildir

Kamuda sözleşmeliye kadro teklifi yasalaştı
Siyaset

İşte TBMM’de bu hafta görüşülecek konular…

Sonraki İçerik
Şişli Belediyesi’nden Kilis’te Umut Ormanı’na 3 bin fidan bağışı

Şişli Belediyesi'nden Kilis'te Umut Ormanı'na 3 bin fidan bağışı

Gündem

CHP’li Yavuzyılmaz: Çayırhan peşkeş çekilmeye hazırlanıyor

CHP’li Yavuzyılmaz: “Acilen akaryakıttaki KDV oranı ile ilgili bir Cumhurbaşkanı kararı yayımlanmalı”

Çin Cumhurbaşkanı Xi: Çin, yeni modernizasyon serüveninde kayda değer ilerleme kaydetti

Çin Cumhurbaşkanı Xi, Pakistan’ın Milli Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Zerdari’ye kutlama mesajı gönderdi

Beyoğlu Belediyesi iddianamesi hazırlandı

Beyoğlu Belediyesi iddianamesi hazırlandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi operasyonda ikinci dalga…. 47 kişi gözaltına alındı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı: Erol Köse’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı

İran Dışişleri Bakanlığı: ABD’nin Venezuela’ya yönelik saldırısı, BM Şartı’nı ihlal etmektedir

İran: “ABD ile herhangi bir görüşme yapılmıyor”

FBI: Trump’ın evinde ‘çok gizli’ belgeler ele geçirildi

Trump’tan İran’da geri adım: ‘Saldırıyı 5 gün erteledik’

İstanbul’da uygulama bazlı 250 taksi için 7. ihale tarihi belli oldu

İstanbul’da uygulama bazlı 250 taksi için 7. ihale tarihi belli oldu

Işıkhan: “Sürekli Cilt Altı Glukoz İzlem Sistemi” geri ödeme sistemine alındı

Yeşil ve dijital dönüşüm odaklı mesleklere Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunluluğu

Gürlek: “Sosyal medyada kimlik doğrulama esas olacak”

Bakan Gürlek: Eski iki bakanın da etkilendiği trafik kazasına ilişkin soruşturma başlatıldı

CHP’li Kaya: “Kadınlara yapılan soyadı dayatması son bulmalıdır”

CHP’li Kaya: “2 günde 5 kadın erkekler tarafından katledildi”

  • Künye / İletişim
  • Gizlilik Politikası
Bizi takip edin

© 2020 YÖN Haber | Tüm Hakları Saklıdır

Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Video
  • Podcast
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Dünya
  • Yerel Yönetimler
  • Sağlık
  • Sürdürülebilirlik
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Spor
  • Medya
  • Asya Gündemi
  • TBMM

© 2020 YÖN Haber | Tüm Hakları Saklıdır

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist