Yön Haber
YÖN Radyo
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Daha Fazla
    • Yaşam
    • Sağlık
    • Yerel Yönetimler
    • Medya
    • Avrupa
    • Sürdürülebilirlik
    • Teknoloji
    • Spor
    • Video
    • Podcast
    • Asya Gündemi
    • TBMM
Podcast
Video
Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Yön Haber
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Dünya
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Daha Fazla
    • Yaşam
    • Sağlık
    • Yerel Yönetimler
    • Medya
    • Avrupa
    • Sürdürülebilirlik
    • Teknoloji
    • Spor
    • Video
    • Podcast
    • Asya Gündemi
    • TBMM
Yön Haber
Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
Anasayfa Dünya

Siyasilerden Haniye için başsağlığı mesajları

Tahran'da uğradığı suikast sonucu öldürülen Hamas Lideri İsmail Haniye için siyasiler, başsağlığı mesajı yayınladı.

Yayınlanma Tarihi: 31 Temmuz 2024 - 11:43:59
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2024 - 11:43:59
Siyasilerden Haniye için başsağlığı mesajları
PAYLAŞPAYLAŞPAYLAŞWechat

Tahran’da uğradığı suikast sonucu öldürülen Hamas Lideri İsmail Haniye için siyasiler, başsağlığı mesajı yayınladı.

Siyasiler Tahran’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas Lideri Haniye için başsağlığı mesajı yayınladı. Öne çıkan mesajlar şöyle:

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Hamas Lideri İsmail Haniye’nin alçak bir saldırı sonucunda şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Haniye, yalnızca Filistin mücadelesinin değil tüm İslam ümmetinin onur simgesi, vakarın cisimleşmiş haliydi. Ailesini bu uğurda kaybetmesine rağmen duruşundan ve cesaretinden hiçbir şey eksilmeyen Haniye’nin mücadelesine şahidiz. Şehadeti mübarek, mekanı cennet olsun! Kardeş Filistin halkının ve İslam aleminin başı sağolsun!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Gerçek liderler temsil ettiği toplumun kaderini paylaşanlardır. 2006 yılında ABD yönetimi dahil bütün dünyanın açık ve objektif seçim olarak ilan ettiği son Filistin seçimlerinde parlamentoda çoğunluğu kazanarak Başbakan olarak atanan, İsrail’in 2009, 2012 ve 2014 saldırılarında işgale karşı direnişe liderlik eden, son soykırımda üç çocuğu ve dört torunu başta olmak üzere yakın aile fertlerini kaybeden değerli dostum ve kardeşim İsmail Heniyye’nin şehadeti kendisinin uğruna hayatını verdiği Filistin halkıyla olan kader ortaklığının işaretidir. 2012 yılında İsrail uçakları Gazze’yi bombalarken evinde görüşüp oradan Şifa hastanesine gittiğimde onun cesaret ve metanetine şahit olmuştum. Çocuklarının ve torunlarının şehadeti sonrası İstanbul’da görüştüğümüzde ‘Onların diğer Filistinlilerden farkı yok, şehadetleri mübarek olsun’ demişti. Geçtiğimiz hafta telefonda görüştüğümüzde de Gazze soykırımına ve Netanyahu’nun ABD kongresindeki konuşmasına karşı aldığım tavır için teşekkür etmişti. Bu sabah Halid Meşal ile görüştüm ve taziyelerimi ilettim. Cenazenin Cuma günü Doha’da kaldırılmasını planladıklarını iletti. Allah şehadetini kabul eylesin ve kahraman Gazze halkının zaferine vesile kılsın.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: İran’da gerçekleştirilen saldırı sonucu hayatını kaybeden İsmail Haniye’ye Allah’tan rahmet, Filistin halkına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Gazze mücadelesinde dört oğlu, dört torunu ve kız kardeşini şehit veren Hamas Lideri İsmail Haniye’nin siyonist İsrail tarafından Tahran’da şehit edildiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mücahit İsmail Haniye’ye Cenab-ı Allah’tan rahmet, Kahraman Filistin halkına başsağlığı dilerim.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu: Siyonist rejimin gerçekleştirdiği saldırı ile yalnızca Filistin’i değil, başta bölge ülkeleri olmak üzere bütün İslam ülkelerini hatta insanlığı tehdit ettiğini ve barışın önündeki en büyük engel olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Siyonist rejimin gerçekleştirdiği soykırım ve katliamlara karşı harekete geçmeyen, birlik içerisinde somut adım atmayan Müslümanlar, artık nasıl bir terör örgütü ile karşı karşıya olduklarını görmeli değiller mi? Mutlak kötülük olan siyonizmin yıkılışı sadece bir zaman meselesidir. Herkes hesabını buna göre yapmalıdır. Ne yaparsa yapsın siyonist rejim yok olmaktan kurtulamayacak ve gerçekleştirdiği alçakça saldırılar Filistin Direnişini durduramayacaktır.  Siyonist rejimin saldırıları karşısında bir dağ gibi sarsılmadan duran, her bir liderini/komutanını şehit verdikten sonra ancak azmi ve cesareti bilenen Direnişin yiğit evlatlarını selamlıyorum. Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaktan geri durmayacağız. Şehadete erişen kardeşim İsmail Heniyye ve diğer bütün şehitlere Allah’tan rahmet, Filistinli kardeşlerimize sabır diliyorum.

KAYNAK: ANKA

PaylaşPaylaşGönderPaylaşPaylaş
reklam metni reklam metni reklam metni
Önceki İçerik

Erdoğan’dan İsrail’e ‘Haniye’ tepkisi

Sonraki İçerik

CHP’li belediyelerden ‘katliama ortak olmayacağız’ paylaşımları

İlgili İçerik

Pedro Sanchez’den Ferdi Zeyrek mesajı
Dünya

Sanchez’ten ABD-İran mutabakatına destek

İran, Umman’daki görüşmelerin “şimdilik” sona erdiğini açıkladı
Dünya

İran: Nükleer konusunda nihai anlaşma 60 günlük müzakere sürecinde şekillenecek

İran’ın yeni Dini Lideri Hamaney’den ilk açıklama
Dünya

Hamaney’den milli birlik çağrısı

Trump: Bugün İran ile savaşı bitirdik
Dünya

Trump: Bugün İran ile savaşı bitirdik

İran: Hürmüz Boğazı kapatıldı, geçmeye çalışan her gemiye saldıracağız
Dünya

Hürmüz Boğazı gemi trafiğine kapatıldı

Arakçi: “Temel ilkeler konusunda ön anlaşmaya vardık”
Dünya

İran Dışişleri Bakanı Arakçi’den ABD’ye uyarı

Sonraki İçerik
Kabinede değişim! İşte yeni bakanlar…

CHP'li belediyelerden 'katliama ortak olmayacağız' paylaşımları

Gündem

833 delege imzası CHP Genel Merkezi’ne teslim edildi…

833 delege imzası CHP Genel Merkezi’ne teslim edildi…

Oyuncu Ece İrtem, son yolculuğuna uğurlandı

Oyuncu Ece İrtem, son yolculuğuna uğurlandı

İSKİ ‘Abone Konseyi’ kurdu

İSKİ’den beş ilçeyi etkileyecek planlı su kesintisi

Adıyaman’da “TÜBİTAK 4006-C Bilim Fuarı Festivali” kapılarını açtı

Adıyaman’da “TÜBİTAK 4006-C Bilim Fuarı Festivali” kapılarını açtı

Altın Portakal’da Film Forum ve yarışma başvuruları başlıyor

Altın Portakal’da Film Forum ve yarışma başvuruları başlıyor

Bakırköy Belediye Tiyatroları sezonu rekor seyirciyle kapattı

Bakırköy Belediye Tiyatroları sezonu rekor seyirciyle kapattı

Çin Cumhurbaşkanı Xi, Myanmar Devlet Başkanı ile bir araya geldi

Çin Cumhurbaşkanı Xi, Myanmar Devlet Başkanı ile bir araya geldi

TBMM’de CHP bayramlaşma programı

CHP’de milletvekili sayısı 129’a düştü

Arjantin, Cezayir’i Messi’nin attığı 3 golle yendi

Arjantin, Cezayir’i Messi’nin attığı 3 golle yendi

Meteoroloji uyardı! Pazartesi geri geliyor…

8 ilde sağanak yağış bekleniyor

  • Künye / İletişim
  • Gizlilik Politikası
Bizi takip edin

© 2020 YÖN Haber | Tüm Hakları Saklıdır

Hiç Sonuç Bulunamadı
Tüm Sonuçları Görüntüle
  • Anasayfa
  • Güncel
  • Ekonomi
  • Siyaset
  • Video
  • Podcast
  • Emek Dünyası
  • Kültür-Sanat
  • Dünya
  • Yerel Yönetimler
  • Sağlık
  • Sürdürülebilirlik
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Spor
  • Medya
  • Asya Gündemi
  • TBMM

© 2020 YÖN Haber | Tüm Hakları Saklıdır

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

All fields are required. Log In

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist