Zerrin Özer’in yeni imajı takipçilerini şaşırttı

Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda "Geçmişimi çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işi" diyerek tüm hayvanseverleri kızdıran Zerrin Özer, son haliyle görenleri şaşırttı.

Bunlara da bakabilirsiniz

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yeni klibi için hazırlıklara başlayan Zerrin Özer, imaj değiştirdi. Sosyal medya hesabından son halini paylaşan Özer, “Canlarım; canım dostum, kıymetlim ve çok başarılım. Gururum Fatih Sarıkaya. Tüm ekibiyle hem eğlendik hem de klip çekimine hazırlıklar yaptık. Yahu biz şahaneyiz” notunu yazdı. Özer’in son halini görünce tanımakta güçlük çeken sosyal medya kullanıcıları ‘Estetik mi yaptırdın yoksa photoshop mu?’ yorumunu yaptı.

 

SEDA SAYAN’DAN YORUM GECİKMEDİ: “MAŞALLAH SANA”

Yaptırdığı estetiklerle sık sık adından söz ettiren Seda Sayan ise Zerrin Özer’in son haline yorumsuz kalamadı. Fotoğrafa yorum yapan Sayan, “Güzelim benim maşallah sana” dedi.

PAYLAŞIMI HAYVANSEVERLERİ KIZDIRINCA ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Öte yandan Zerrin Özer, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Ben geçmişimi dürdüm, büktüm, çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir” demiş ve tüm hayvenseverleri kızdırmıştı.

Kısa sürede tepkilerin odağı olan Özer, “İnanın ben hiç öyle düşünmedim. Sadece ironiydi. Üç tane çocuğum var; Hurma, Ponpon ve Tosun. Çok üzgünüm… Kendi çocuklarımdan da özür dilerim. Çok şükür onlara. O kadar çok üzüldüm ki” diyerek özür dilemişti.

İlgili İçerik

Sonraki İçerik

Gündem

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist