Selahattin Kınalı’nın ‘at hırsızı’ sözlerine Başakşehir’den tepki

Futbol yorumcusu Selahattin Kınalı, Trabzonspor ile Başakşehir'in karşı karşıya geldiği maçta, "At hırsızları" yorumunu yapmıştı. Başakşehir Kulübü çirkin ifadelere yanıt verdi

Bunlara da bakabilirsiniz

Futbol yorumcusu Selahattin Kınalı, A Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanan Trabzonspor-Başakşehir hazırlık maçının ilk yarısında yaptığı yorumlarla, sosyal medyada tepki topladı.

“AT HIRSIZLARI”

Maç sırasında İtalya Milli Takımı’nın savunmacısı Giorgio Chiellini’den bahseden maç spikeri Cüneyt Şen’e yanıt veren Selahattin Kınalı, “O da müthiş bir adam. Aslen Trabzon Gugudalıdır. At hırsızlarının olduğu bir yer var bizde. Bizim köye de çok yakın” ifadelerini kullanmıştı. Spiker Şen, Kınalı’nın sözlerinin yanlış anlaşılabileceği konusunda uyarıda bulunsa da, yaptığı yorumu savunan Kınalı, “Ben de oralıyım ne fark eder. İronidir, kendine güvenen insanlar esprilerden rahatsız olmaz” demişti.

 

 “MUHAMMET DE ORALIDIR”

Daha sonra Başakşehirli futbolcu Muhammet Demir için “Az önce at hırsızlarından bahsettik ya, Muhammet de oralıdır” diyen Selahattin Kınalı, tepki çekmişti.
Yine Kınalı’ya müdahale eden Cüneyt Şen, “İsterseniz demeyelim, sosyal medyada tepki var. Yanlış anlaşılabilir” ifadelerini kullanmıştı.

“ÇİRKİN SÖZLERİ KINIYORUZ”

Yaşananların ardından bir açıklama yayınlayan , “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Trabzonspor ile oynadığımız hazırlık maçını A Spor kanalında yorumlayan Selahattin Kınalı’nın futbolcumuz Muhammet Demir hakkında söylediği çirkin sözleri kınıyor ve kendisine iade ediyoruz. A Spor kanalının da bu kişi hakkında gereğini yapmasını bekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.

İlgili İçerik

Sonraki İçerik

Gündem

Welcome Back!

Login to your account below

Create New Account!

Fill the forms bellow to register

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist